zdravé raňajky


Detoxikácia

29.05.2010 23:33

 

15.05.2010 23:52

čistenie organizmu, čo je vlastne odstraňovanie toxických látok z tela

Detoxikácia môže byť
         - celková, teda čistenie tela ako celku
         - cielená, teda zameraná na očistu konkrétneho orgánu či systému

Odpadové látky produkované metabolizmom a jedovaté látky, ktoré vstupujú do krvného riečišťa, musia byť pravidelne odstránené niekoľkými detoxikačnými kanálmi. Medzi ne patrí hrubé črevo, obličky, pečeň, pľuca, lymfatický systém, koža. Ak niektorý z týchto orgánov neplní správne svoju funkciu alebo je oslabený, telo nie je schopné sa dostatočne zbaviť odpadových látok a množstvo toxických látok sa v tele zvyšuje.

Pri detoxikácii dochádza k uvoľňovaniu toxických látok v tele, k rozpúšťaniu rôznych ložísk a k uvoľňovaniu hlienov. Podmienkou dobrej detoxikácie je dobré vylučovanie odpadových látok a somozrejme dobrý pitný režim, aby sa uvoľnené toxické látky mohli čím skôr z tela vylúčiť.

Detoxikácia nemá žiadne škodlivé účinky a pokiaľ sa telo nezbaví odpadových a toxických látok nie je možné dosiahnuť trvalú zmenu hmotnosti.

Produkty Herbalife sú veľmi jednoduchý a navyše chuťovo veľmi dobrý detoxikačný systém z byliniek, ktorý navyše naše telo aj vyživuje a tak zlepľuje zdravie, vitalitu.

 

 

 

—————

Späť